Ta ut norsk krona i bankomat

Om du har behov av att ta ut kontanter i form av norsk krona, när du befinner dig i Sverige, så finns det faktiskt bankomater för just detta ändamål. Det går att ta ut norsk krona i totalt 2 bankomater som finns utspridda över 2 städer i Sverige. Du kan hitta en förteckning över alla dessa städer där man kan ta ut norsk krona lite längre ned på sidan. Där finns även länkar till respektive stad där det presenteras en lista över var i staden det finns bankomater där man kan ta ut norsk krona, både adress och karta samt visas även öppettiderna för bankomaterna.

Städer med norsk krona bankomat i Västra Götaland län

Karta som visar alla norsk krona bankomater i Sverige

Här nedanför hittar du en karta som visar alla bankomater i hela Sverige där man kan ta ut norsk krona, klicka dig vidare in på någon av bankomaterna för att se alla bankomater i samma stad där man kan göra kontant uttag av valutan norsk krona.

Saknas information om bankomater för norsk krona?

Om det skulle vara så att det saknas någon bankomat där man kan ta ut norsk krona (NOK) i vårt register, vore vi väldigt tacksamma om ni kontaktar oss och berättar om detta. Vi är väldigt måna om att informationen om bankomater för norsk krona i Sverige på dessa sidor är aktuella och up to date, och vi ordnar alltid till det som är felaktigt så fort det går. Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att klicka på "Om oss"-länken som finns i sidfoten, den leder till ett kontaktformulär som går direkt till vår mailbox.