Denna sida innehåller annonslänkar för Trijo

Aktuell valutakurs Ethereum (ETH)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Ethereum (ETH) med en enkel omvandlare mellan antal Ethereum till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Ethereum just nu är 3 997 USD, eller ca. 34 392 kr. Aktuell tidpunkt för Ethereumkursen är 2021-10-27 23:35:04. Den historiskt sett högsta Ethereumkursen inträffade 2021-05-12, då värdet på en Ethereum var 4 370 USD. Den historiskt sett lägsta Ethereumkursen inträffade 2015-10-21, då var värdet på en Ethereum ca. 0,44 USD.

Omvandlare Ethereum till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Ethereum (ETH) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Ethereum man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Ethereum (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Ethereum
Kurs avläst för ca. 1 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Handla Ethereum på en svensk exchange

Visste du att det numera finns en svensk exchange där man kan köpa och sälja bland annat Ethereum? Den börs som det handlar om är Trijo, som är fullt reglerade hos Finansinspektionen och som erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Läs mer och handla Ethereum.

Ethereumkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Ethereum (ETH) har sett ut och hur Ethereumkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.