Aktuell valutakurs Polkadot (DOT)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Polkadot (DOT) med en enkel omvandlare mellan antal Polkadot till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Polkadot just nu är 7 USD, eller ca. 77 kr. Aktuell tidpunkt för Polkadotkursen är 2024-05-19 00:45:06.

Omvandlare Polkadot till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Polkadot (DOT) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Polkadot man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Polkadot (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Polkadot
Kurs avläst för ca. 13 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Polkadot (DOT)

Polkadot är en teknik med flera kedjor som syftar till att lösa problemet med blockkedjans interoperabilitet. Den kommer att skapa ett sätt för blockkedjor att utbyta information och ansluta till varandra genom reläkedjor, som kommer att ansvara för att överföra meddelanden mellan offentliga och privata nätverk. Polkadots vision är att skapa en driftskompatibel webb där ett valfritt antal oberoende system kan skicka meddelanden mellan varandra utan att behöva central samordning, vilket bildar ett enda sammanhängande nätverk. Detta system kan visa sig vara särskilt användbart för att tillhandahålla lösningar på skalbarhetsproblem eftersom det skulle göra det möjligt för olika blockkedjor att skala i sin egen takt samtidigt som de upprätthåller kommunikationen med alla andra anslutna kedjor (och därmed minskar överbelastningen). Varje kedja inom Polkadot-ekosystemet har sina egna fördelar.

Polkadotkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Polkadot (DOT) har sett ut och hur Polkadotkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.