Aktuell valutakurs Chainlink (LINK)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Chainlink (LINK) med en enkel omvandlare mellan antal Chainlink till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Chainlink just nu är 16 USD, eller ca. 174 kr. Aktuell tidpunkt för Chainlinkkursen är 2024-05-19 00:25:03.

Omvandlare Chainlink till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Chainlink (LINK) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Chainlink man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Chainlink (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Chainlink
Kurs avläst för ca. 1 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Chainlink (LINK)

Kryptovalutan Chainlink är inte bara en altcoin. Det är ett decentraliserat orakel som kan användas för att på ett säkert sätt ansluta smarta kontrakt till externa datakällor för beräkningar utanför kedjan. Detta gör det möjligt för användare att skapa högpresterande, säkra och tillförlitliga blockkedjeapplikationer utan att behöva oroa sig för centraliserade tjänsteleverantörer som tar ut avgifter eller går offline när som helst. Plattformen har redan väckt uppmärksamhet hos olika företag, bland annat Google Cloud Platform, Microsoft Azure, IBM Bluemix och Oracle Corporation.

Chainlinkkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Chainlink (LINK) har sett ut och hur Chainlinkkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.