Aktuell valutakurs Avalanche (AVAX)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Avalanche (AVAX) med en enkel omvandlare mellan antal Avalanche till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Avalanche just nu är 10 USD, eller ca. 108 kr. Aktuell tidpunkt för Avalanchekursen är 2023-10-04 12:35:03.

Omvandlare Avalanche till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Avalanche (AVAX) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Avalanche man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Avalanche (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Avalanche
Kurs avläst för ca. 10 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Avalanche (AVAX)

Kryptovalutan Avalanche är en ny blockkedjeteknik som har utvecklats av skaparna av kryptovalutorna Sia och Decred. Den tillkännagavs i början av 2018 men har hittills haft lite information om den, särskilt i jämförelse med andra liknande tekniker som IOTA och Hashgraph. Hittills har vi bara vetat att Avalanche syftar till att lösa problem relaterade till skalning i blockkedjor och kan bearbeta transaktioner mycket snabbare än nuvarande system som Bitcoin eller Ethereum.

Avalanchekursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Avalanche (AVAX) har sett ut och hur Avalanchekursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.