Aktuell valutakurs VeChain (VET)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan VeChain (VET) med en enkel omvandlare mellan antal VeChain till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 10 VeChain just nu är 0 USD, eller ca. 4 kr. Aktuell tidpunkt för VeChainkursen är 2024-05-19 01:59:03.

Omvandlare VeChain till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal VeChain (VET) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många VeChain man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för VeChain (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

VeChain
Kurs avläst för ca. 5 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är VeChain (VET)

VeChain är en kryptovaluta som skapades 2016. Den syftar till att digitalisera leveranskedjeprocessen genom att spåra föremål genom hela produktionscykeln. VeChain har många partners, bland annat DNV GL, PwC China och Renault Group. VeChain har som mål att skapa förtroende inom den digitala ekonomin med hjälp av blockkedjeteknik.

VeChainkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en VeChain (VET) har sett ut och hur VeChainkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.