Aktuell valutakurs Binance Coin (BNB)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Binance Coin (BNB) med en enkel omvandlare mellan antal Binance Coin till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Binance Coin just nu är 581 USD, eller ca. 6 240 kr. Aktuell tidpunkt för Binance Coinkursen är 2024-05-19 01:59:03.

Omvandlare Binance Coin till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Binance Coin (BNB) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Binance Coin man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Binance Coin (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Binance Coin
Kurs avläst för ca. 6 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Binance Coin (BNB)

Binance Coin är den kryptovaluta som driver Binance, en av världens största kryptovalutabörser. Binance grundades i Kina 2017 av Changpeng Zhao och Yi He. Det har sedan dess flyttat sitt huvudkontor till Hongkong, men behåller fortfarande större delen av sin kinesiska användarbas. Den har för närvarande en plats som en av de fem största kryptobörserna efter handlad volym på en given dag. Börsen är känd för att erbjuda myntpar utan handelsavgifter, vilket gör den attraktiv för både handlare och investerare. Den 22 juni 2018 slog Binance Coin (BNB) en all-time high mot Bitcoin (BTC), vilket gjorde den till en av de mest presterande kryptovalutorna i världen under den tidsperioden.

Binance Coinkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Binance Coin (BNB) har sett ut och hur Binance Coinkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.