Aktuell valutakurs Solana (SOL)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Solana (SOL) med en enkel omvandlare mellan antal Solana till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 100 Solana just nu är 17 274 USD, eller ca. 185 658 kr. Aktuell tidpunkt för Solanakursen är 2024-05-19 01:45:04.

Omvandlare Solana till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Solana (SOL) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Solana man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Solana (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Solana
Kurs avläst för ca. 7 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Solana (SOL)

Solana är en ny blockkedja som utformats för att lösa skalningsproblemen för andra blockkedjor. Solanas nya tillvägagångssätt har gjort det möjligt att uppnå hög genomströmning utan att kompromissa med decentraliseringen. Teamet bakom detta projekt hävdar att deras nätverk kan behandla upp till 710 000 transaktioner per sekund och har en bekräftelsetid på 30 sekunder, inga transaktionsavgifter och ingen övre gräns för skalbarhet. Solana använder Proof of History som konsensusmekanism. Teamet bakom projektet består av tunga namn från Qualcomm, Visa, Dropbox med flera. De har en imponerande uppsättning rådgivare, bland annat Zilliqas vd Xinshu Dong och Lightnings medgrundare Elizabeth Stark. Med ett så starkt team med dokumenterad erfarenhet av att skala upp nätverk till miljontals användare på företag som Google och Facebook verkar det troligt att de kommer att hålla sina löften.

Solanakursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Solana (SOL) har sett ut och hur Solanakursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.