Denna sida innehåller annonslänkar för Trijo

Aktuell valutakurs Bitcoin (BTC)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Bitcoin (BTC) med en enkel omvandlare mellan antal Bitcoin till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Bitcoin just nu är 58 666 USD, eller ca. 504 741 kr. Aktuell tidpunkt för Bitcoinkursen är 2021-10-28 00:25:06. Den historiskt sett högsta Bitcoinkursen inträffade 2021-10-20, då värdet på en Bitcoin var 66 879 USD. Den historiskt sett lägsta Bitcoinkursen inträffade 2010-07-23, då var värdet på en Bitcoin ca. 0,05 USD. Läs mer om hur Bitcoin fungerar hos Hurfungerar.se, och historien bakom valutan och dess Bitcoin kurs hos CryptoRunner.

Omvandlare Bitcoin till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Bitcoin (BTC) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Bitcoin man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Bitcoin (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Bitcoin
Kurs avläst för ca. 9 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Handla Bitcoin på en svensk exchange

Visste du att det numera finns en svensk exchange där man kan köpa och sälja bland annat Bitcoin? Den börs som det handlar om är Trijo, som är fullt reglerade hos Finansinspektionen och som erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Läs mer och handla Bitcoin.

Bitcoinkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Bitcoin (BTC) har sett ut och hur Bitcoinkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.