Aktuell valutakurs Tether (USDT)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Tether (USDT) med en enkel omvandlare mellan antal Tether till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 1 Tether just nu är 1 USD, eller ca. 11 kr. Aktuell tidpunkt för Tetherkursen är 2024-05-19 00:05:03.

Omvandlare Tether till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Tether (USDT) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Tether man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Tether (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Tether
Kurs avläst för ca. 5 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Tether (USDT)

Tether är en kryptovaluta som har utformats för att vara stabil. Dess värde är knutet till den amerikanska dollarn, vilket innebär att det alltid kommer att finnas en USDT per en USD. Tether uppnår detta genom att upprätthålla reserver av fiatvaluta. Företaget bakom Tether hävdar att de kan upprätthålla dessa reserver eftersom de enkelt kan få tillgång till bankkonton i många länder och även har klarat revisioner med oberoende revisorer, däribland Friedman LLP och Grant Thornton LLP. Det finns dock många skeptiker som ifrågasätter om Tether faktiskt har tillräckligt med pengar i reserv för alla tokens som för närvarande finns ute på marknaden.

Tetherkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Tether (USDT) har sett ut och hur Tetherkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.