Aktuell valutakurs Stellar (XLM)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Stellar (XLM) med en enkel omvandlare mellan antal Stellar till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 10 Stellar just nu är 1 USD, eller ca. 12 kr. Aktuell tidpunkt för Stellarkursen är 2024-05-19 01:35:03.

Omvandlare Stellar till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Stellar (XLM) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Stellar man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Stellar (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Stellar
Kurs avläst för ca. 5 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Stellar (XLM)

Stellar är ett protokoll med öppen källkod för utbyte av värde på internet. Stellars teknik kopplar människor till billiga finansiella tjänster för att bekämpa fattigdom och maximera den individuella potentialen, oavsett geografiskt läge, åldersgrupp eller inkomstnivå. Den ideella Stellar Foundation grundades 2014 av Jed McCaleb med ett uppdrag att utöka finansiell tillgång och läskunnighet över hela världen

Stellar har över 4 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning på sin plattform, som kan handlas offentligt när som helst utan att lämna efter sig betydande transaktionsavgifter som de som är förknippade med traditionella aktiemarknader eller till och med kryptovalutabörser som Coinbase.

Stellarkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Stellar (XLM) har sett ut och hur Stellarkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.