Aktuell valutakurs Terra (LUNA)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Terra (LUNA) med en enkel omvandlare mellan antal Terra till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Terra just nu är 2 USD, eller ca. 17 kr. Aktuell tidpunkt för Terrakursen är 2022-12-10 03:05:02.

Omvandlare Terra till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Terra (LUNA) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Terra man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Terra (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Terra
Kurs avläst för ca. 4 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Terra (LUNA)

Terra är en decentraliserad valuta som kan användas för att köpa och sälja saker. Den fungerar som andra kryptovalutor, men den backas upp av värdet på fysiska varor, inklusive guld. Detta ger stabilitet för dess pris eftersom människor alltid kommer att behöva råvaror. Till skillnad från andra kryptovalutor som inte stöds av något materiellt kommer Terras värde inte att fluktuera mycket eller inte alls.

Terrakursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Terra (LUNA) har sett ut och hur Terrakursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.