Aktuell valutakurs XRP (XRP)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan XRP (XRP) med en enkel omvandlare mellan antal XRP till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 10 XRP just nu är 5 USD, eller ca. 56 kr. Aktuell tidpunkt för XRPkursen är 2024-05-19 00:35:04.

Omvandlare XRP till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal XRP (XRP) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många XRP man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för XRP (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

XRP
Kurs avläst för ca. 4 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är XRP

Ripple är känt för sin innovativa teknik och XRP-token, som har ökat i pris med över 50 gånger sedan december 2017. Det San Francisco-baserade företaget har som mål att tillhandahålla globala finansiella avvecklingslösningar som minskar den totala kostnaden för avveckling genom att bankerna kan genomföra transaktioner direkt och omedelbart utan att förlita sig på någon tredje part. Det använder blockkedjeteknik för att ge omedelbar tillgång till medel över hela världen, på ett säkert sätt och till en låg kostnad.

XRPkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en XRP (XRP) har sett ut och hur XRPkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.