Aktuell valutakurs Dogecoin (DOGE)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Dogecoin (DOGE) med en enkel omvandlare mellan antal Dogecoin till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 100 Dogecoin just nu är 8 USD, eller ca. 85 kr. Aktuell tidpunkt för Dogecoinkursen är 2023-04-02 14:45:03.

Omvandlare Dogecoin till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Dogecoin (DOGE) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Dogecoin man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Dogecoin (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Dogecoin
Kurs avläst för ca. 14 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Dogecoin (DOGE)

Dogecoin är en kryptovaluta som introducerades i december 2013. Den är uppkallad efter den populära memeformen Doge och har en Shiba Inu i sin logotyp. Trots att den inte är lika känd som Bitcoin har den upplevt en explosiv tillväxt sedan den skapades och ligger för närvarande på cirka 400 miljoner dollar i marknadsvärde. Detta bör dock inte ses som alltför överraskande eftersom kryptovalutor är otroligt volatila med sina priser som stiger eller faller med hundratals dollar på några timmar, så att investera nu kan visa sig vara mycket lönsamt senare. Valutan i sig är öppen källkod vilket innebär att vem som helst tekniskt sett kan börja bryta den utan att behöva tillstånd från någon annan

Dogecoinkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Dogecoin (DOGE) har sett ut och hur Dogecoinkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.