Aktuell valutakurs Monero (XMR)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Monero (XMR) med en enkel omvandlare mellan antal Monero till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Monero just nu är 262 USD, eller ca. 2 256 kr. Aktuell tidpunkt för Monerokursen är 2021-10-27 23:45:04. Den historiskt sett högsta Monerokursen inträffade 2021-05-07, då värdet på en Monero var 513 USD. Den historiskt sett lägsta Monerokursen inträffade 2021-10-07, då var värdet på en Monero ca. 0,01 USD.

Omvandlare Monero till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Monero (XMR) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Monero man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Monero (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Monero
Kurs avläst för ca. 1 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Monerokursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Monero (XMR) har sett ut och hur Monerokursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.