Aktuell valutakurs TRON (TRX)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan TRON (TRX) med en enkel omvandlare mellan antal TRON till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för 10 TRON just nu är 1 USD, eller ca. 13 kr. Aktuell tidpunkt för TRONkursen är 2024-05-19 01:25:03.

Omvandlare TRON till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal TRON (TRX) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många TRON man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för TRON (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

TRON
Kurs avläst för ca. 5 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är TRON (TRX)

TRON är en kryptovaluta som har skapats för att tillhandahålla infrastrukturen för ett decentraliserat internet. TRON byggdes ursprungligen ovanpå Ethereum, men migrerade senare till sin egen blockkedja i ett försök att minska nätverksavgifterna och eliminera eventuella flaskhalsar från tredje part. TRX-tokens kan användas som GAS för andra ERC20-tokens, eller så kan de bytas mot andra kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum.

TRONkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en TRON (TRX) har sett ut och hur TRONkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.