Denna sida innehåller annonslänkar för Trijo

Aktuell valutakurs Litecoin (LTC)

Här hittar du dagsaktuell valutakurs för kryptovalutan Litecoin (LTC) med en enkel omvandlare mellan antal Litecoin till svenska kronor (SEK), amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR). Priset för en Litecoin just nu är 183 USD, eller ca. 1 576 kr. Aktuell tidpunkt för Litecoinkursen är 2021-10-28 00:15:05. Den historiskt sett högsta Litecoinkursen inträffade 2021-05-10, då värdet på en Litecoin var 411 USD. Den historiskt sett lägsta Litecoinkursen inträffade 2015-01-15, då var värdet på en Litecoin ca. 1,12 USD.

Omvandlare Litecoin till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan kan du räkna ut hur mycket ett givet antal Litecoin (LTC) är värt i svenska kronor (SEK), dollar (USD) samt euro (EUR). Du kan även ändra i fälten för SEK, USD och EUR för att ta reda på hur många Litecoin man får för en given summa av någon av valutorna. All omvandling sker automatiskt och omedelbart allteftersom du skriver i något av fälten, och vi använder alltid minutaktuella kurser för Litecoin (med avseende på USD) och amerikansk dollar (USD) samt euro (EUR) med avseende på den svenska kronan (SEK).

Litecoin
Kurs avläst för ca. 4 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Handla Litecoin på en svensk exchange

Visste du att det numera finns en svensk exchange där man kan köpa och sälja bland annat Litecoin? Den börs som det handlar om är Trijo, som är fullt reglerade hos Finansinspektionen och som erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Läs mer och handla Litecoin.

Litecoinkursens utveckling senaste 30 dagarna

Här nedan hittar du en graf över hur priset för en Litecoin (LTC) har sett ut och hur Litecoinkursen har utvecklats under de senaste 30 dagarna.