Ta ut euro i bankomat i Luleå

Om du har behov att ta ut kontanter i form av euro (EUR) i Luleå så finns det tillgängliga bankomater där man kan göra detta. Totalt finns det en bankomater i Luleå där man kan ta ut euro kontanter. Du kan hitta hela listan över dessa bankomater lite längre ned här på sidan.

Information om bankomater

Kring respektive bankomat som vi listar här på sidan visar vid dels generell information, såsom bankomatens adress i Luleå och även vilka öppettider den har. Men sedan visar vi även information kring vilka andra typer av valutor än euro som man kan ta ut genom bankomaten, samt också om det finns möjlighet att göra insättningar genom bankomaten. Längst ner i varje bankomat-stycke finns det även en karta som visar var i Luleå som bankomaten ligger.

Utländska sedlar som tas ut från en bankomat i Luleå

Bankomater för euro i Luleå

Bankomat för euro i Luleå (nr 1)

Här nedan hittar du information om bankomat nummer 1 i Luleå där man kan göra uttag av kontanter av valutan euro

Bankomatens adress

Luleå Airport
Efter säkerhetskontrollen
Flygstationsvägen 4
972 54 Luleå

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Euro (EUR)
  • Turkisk lira (TRY)
  • Svenska kronor (SEK)
  • Kroatisk kuna (HRK)
  • Thailändsk baht (THB)

Karta till bankomaten

På kartan nedan ser du var i Luleå som bankomaten ligger, du kan klicka på kartan för att se en större interaktiv karta.

Företag som ansvarar för denna uttagsautomat: Forex Bank.

Är några uppgifter felaktiga?

Om det skulle vara så att några av uppgifterna ovan kring bankomater där man kan ta ut euro (EUR) i Luleå skulle vara felaktiga, vore vi väldigt tacksamma om ni kontaktar oss och berättar om felaktigheterna. Vi är väldigt måna om att informationen om bankomater för euro i Luleå på dessa sidor är aktuella och up to date, och vi ordnar alltid till det som är felaktigt så fort det går. Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att klicka på "Om oss"-länken som finns i sidfoten, den leder till ett kontaktformulär som går direkt till vår mailbox.