Ta ut brittisk pund i bankomat i Motala

Om du har behov att ta ut kontanter i form av brittisk pund (GBP) i Motala så finns det tillgängliga bankomater där man kan göra detta. Totalt finns det en bankomater i Motala där man kan ta ut brittisk pund kontanter. Du kan hitta hela listan över dessa bankomater lite längre ned här på sidan.

Bankomater för brittisk pund i Motala

Bankomat för brittisk pund i Motala (nr 1)

Här nedan hittar du information om bankomat nummer 1 i Motala där man kan göra uttag av kontanter av valutan brittisk pund

Bankomatens adress

Cityhuset
Kungsgatan 1, MOTALA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)
  • Euro (EUR)
  • Amerikansk dollar (USD)
  • Brittisk pund (GBP)

Valutor som kan sättas in genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • 10.00-18.00 vardagar och 10-14 på lördagar

Karta till bankomat nr. 1 för brittisk pund i Motala

Företag som ansvarar för denna uttagsautomat: Bankomat AB.

Karta till brittisk pund bankomater i Motala

Här nedan hittar du en karta som visar var alla bankomater som man kan ta ut brittisk pund i ligger i Motala. Genom att klicka på markörerna vid de olika bankomaterna kan du även hitta ytterligare information kring bankomaterna, såsom vilka valutor den hanterar gällande både uttag och insättning, samt även vilka öppettider den har. Du kan också klicka på adressen till bankomaten, då skickas du direkt till en karta som kan ge dig en vägbeskrivning till bankomaten i fråga.

Information om bankomater

Kring respektive bankomat som vi listar här på sidan visar vid dels generell information, såsom bankomatens adress i Motala och även vilka öppettider den har. Men sedan visar vi även information kring vilka andra typer av valutor än brittisk pund som man kan ta ut genom bankomaten, samt också om det finns möjlighet att göra insättningar genom bankomaten. Längst ner i varje bankomat-stycke finns det även en karta som visar var i Motala som bankomaten ligger.

Utländska sedlar som tas ut från en bankomat i Motala

Är några uppgifter felaktiga?

Om det skulle vara så att några av uppgifterna ovan kring bankomater där man kan ta ut brittisk pund (GBP) i Motala skulle vara felaktiga, vore vi väldigt tacksamma om ni kontaktar oss och berättar om felaktigheterna. Vi är väldigt måna om att informationen om bankomater för brittisk pund i Motala på dessa sidor är aktuella och up to date, och vi ordnar alltid till det som är felaktigt så fort det går. Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att klicka på "Om oss"-länken som finns i sidfoten, den leder till ett kontaktformulär som går direkt till vår mailbox.