Ta ut amerikansk dollar i bankomat i Sollentuna

Om du har behov att ta ut kontanter i form av amerikansk dollar (USD) i Sollentuna så finns det tillgängliga bankomater där man kan göra detta. Totalt finns det en bankomater i Sollentuna där man kan ta ut amerikansk dollar kontanter. Du kan hitta hela listan över dessa bankomater lite längre ned här på sidan.

Bankomater för amerikansk dollar i Sollentuna

Bankomat för amerikansk dollar i Sollentuna (nr 1)

Här nedan hittar du information om bankomat nummer 1 i Sollentuna där man kan göra uttag av kontanter av valutan amerikansk dollar

Bankomatens adress

Sollentuna centrum
Sollentunavägen 163, SOLLENTUNA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)
  • Euro (EUR)
  • Amerikansk dollar (USD)
  • Brittisk pund (GBP)

Valutor som kan sättas in genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Samma som Sollentuna centrum

Karta till bankomat nr. 1 för amerikansk dollar i Sollentuna

Företag som ansvarar för denna uttagsautomat: Bankomat AB.

Karta till amerikansk dollar bankomater i Sollentuna

Här nedan hittar du en karta som visar var alla bankomater som man kan ta ut amerikansk dollar i ligger i Sollentuna. Genom att klicka på markörerna vid de olika bankomaterna kan du även hitta ytterligare information kring bankomaterna, såsom vilka valutor den hanterar gällande både uttag och insättning, samt även vilka öppettider den har. Du kan också klicka på adressen till bankomaten, då skickas du direkt till en karta som kan ge dig en vägbeskrivning till bankomaten i fråga.

Information om bankomater

Kring respektive bankomat som vi listar här på sidan visar vid dels generell information, såsom bankomatens adress i Sollentuna och även vilka öppettider den har. Men sedan visar vi även information kring vilka andra typer av valutor än amerikansk dollar som man kan ta ut genom bankomaten, samt också om det finns möjlighet att göra insättningar genom bankomaten. Längst ner i varje bankomat-stycke finns det även en karta som visar var i Sollentuna som bankomaten ligger.

Utländska sedlar som tas ut från en bankomat i Sollentuna

Är några uppgifter felaktiga?

Om det skulle vara så att några av uppgifterna ovan kring bankomater där man kan ta ut amerikansk dollar (USD) i Sollentuna skulle vara felaktiga, vore vi väldigt tacksamma om ni kontaktar oss och berättar om felaktigheterna. Vi är väldigt måna om att informationen om bankomater för amerikansk dollar i Sollentuna på dessa sidor är aktuella och up to date, och vi ordnar alltid till det som är felaktigt så fort det går. Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att klicka på "Om oss"-länken som finns i sidfoten, den leder till ett kontaktformulär som går direkt till vår mailbox.